Bloggen

2 thoughts on “Bloggen

 1. Hej Liv! Funderar över det här med själsfrände/ tvillingflammor. Om man nu inte kan lösa upp tex en karma relation, själsfrände osv vad händer med oss? Jag menar att vi ska väl lära oss att lösa olika knutar och bli bättre personer, men om vi nu inte går in i en relation så tar vi väl med oss något till nästa stackare som kanske inte heller får den uppmärksamhet som den förtjänar pga att våra band med själsfränden osv finns kvar. Jag förstår att vi ändå kan lära oss något under processen även om man inte har en relation men den bästa läran är att vara i den. Hänger du med?

  1. Hej och tack för din kommentar!

   Som jag har lärt mig så finns det flera sätt att lösa upp karma i karmiska relationer, de bästa sätten jag lärt mig kommer från Dolores Cannon och Eckhart Tolle, och handlar om att förlåta oss själva, den andre och alla andra inblandade i situationen och sedan tacka för den kunskap och utveckling som relationen eller situationen givit oss. Även destruktiva relationer innehåller välsignelser, Deepak Chopra menar att “every obstacle is a blessing in disguise” eller “a blessing in f*cked up wrapping paper” som jag själv sagt en eller två gånger… Hur vi än ser på karmiska relationer eller situationer så tror jag att de egentligen består av förlegade tankemönster som kommer upp till ytan för att städas ut och att detta städande alltid gagnar oss själva och vår partner eller nästa partner.

   Om det det är det bästa för oss och den andre personen att vara i en relation av ett visst slag eller inte är olika från fall till fall. Eftersom vi inte kan kontrollera eller bestämma över någon annans utveckling så kan vi inte heller säga att det bästa för oss två är att vi är i en relation. Många gånger vore det mer utvecklande för den ene men inte för den andre att vara i en relation – och om någon drar sig undan så måste vi utveckla oss själva så gott vi kan utan den andre. Många gånger får därför nästa partner och nästa relation skörda frukten av det arbete som den första partnern satte igång i oss, vilket är en underbar present att ge, som jag ser det. Våra relationer är ofta katalysatorer för förändring i oss och den andre och ibland är de allt de är. Vad som är det bästa för ett par eller en person är ju så olika och individuellt, men i efterhand brukar vi ändå kunna se att det faktiskt var bra det som hände, även om den insikten kan ta många år att få…

   Om vi inte tycks kunna glömma en person så kan det bero på så många olika saker, så det går inte att ge ett generellt svar på här. Jag tror att det är väldigt individuellt huruvida vi verkligen behöver vara i en relation med en specifik själslig partner eller inte, jag tror att det inte alltid är det bästa för vår utveckling att vi exempelvis är med vår tvillingflamma, eller att vi ibland inte är redo för den typen av relation och att många tvillingflammor därför istället har relatoiner med själsfränder. I dessa fall tänker jag att det inte alltid behöver vara negativt att tvilingflamman har sitt starka band till den andra tvilingflamman, kärleken till tvillingen kan kanaliseras i den form vi väljer och vill, antingen ut mot en själsfrände, mot våra barn eller mot den andre tvillinglamman, vare sig vi är i relation med den personen eller inte.

   Om vi har haft en reation med en själslig partner som vi inte kan glömma, och vi inte tycks kunna gå in i en annan relation eller känner smärta över situationen, så rekommenderar jag att titta på material från exempevis http://www.twinflamehealers.com, Lindy Cowling, 10 of Cups Ministries, Eckhart Tolle, Agnes Vivarelli, Louise Hay, Marisa Peer, Teal Swan, Danielle LaPorte, Terri Cole, Ester Hicks och alla andra föreläsare som du känner dig manad att lyssna till. Lyssna till allting som får dig att må bättre, det finns insikter i allt. Stor kram Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *