Hur vi kan få svar från vår själ

Här är en underbar guidad meditation som jag nyss upptäckt, för att fråga vår själ frågor!

Gör såhär:

  1. Sätt dig ned bekvämt – och följ instruktionerna i den guidade meditationen.
  2. Fråga ditt högre jag frågor och se vilka svar som kommer till dig.
  3. Att tänka på är att våra högre jag, själen och intuitionen, ger oss blixtsnabba och klara svar som är tålmodiga, mjuka och vänliga – medan våra egon dröjer med svaret. Svaren vi får från våra egon kretsar alltid kring vad vi kan istället för vad vi kan ge, vad vi kan vinna eller framförallt förlora. Egots svar kretsar kring rädsla och småsinthet, egot har framförallt alltid BRÅTTOM, medan vår själ aldrig menar att något är bråttom, inte ens när vi får en varning från själen. Själens svar känner vi alltså igen på dess snabba, tveklösa, mjuka, tålmodiga och subtila sätt att tala till oss – och att den inte tycker att något är brådskande.

Lycka till och ha så roligt med övningen!

 

Kram på er! /Liv