Kan vi rätta till det förflutna?

Ibland gör vi saker som vi ångrar – och önskar sedan att vi kunde få det vi sagt osagt och det vi gjort ogjort. Vi kan ibland även se situationer i andras liv, som vi känner skulle kunna vara bättre. Går detta att ändra på?

Vi har pratat om det här tidigare i bloggen, men det har kommit upp igen och därför tänkte jag att vi gräver lite mer i ämnet. När vi har en situation framför oss som vi inte tycker om, för vår egen del eller för någon vi känner, så finns det flera saker vi kan göra åt det. Det förflutna är vid liv i oss om det fortfarande berör oss – och enligt många andliga föreläsare så håller vi ofta det förflutna igång genom att prata om det med oss själva eller andra. Det gör att många av oss lever mer i problemet än vad vi lever i lösningen.

Om vi nu vill göra något åt en situation som är vår egen eller om vi vill hjälpa någon annan, så kan vi använda metoderna som jag tipsar om här nedan. 🙂

Mina personliga favoriter för att rätta till energi i det förflutna, är Agnes Vivarellis Meditation for Revision och Spotlight Meditation. Just dessa meditationer är för relationer, men de går att använda på alla typer av situationer. Om du vill hjälpa någon annan så kan du tänka att det är de personer som du vill hjälpa som du ser i meditationen.

 

Så, plugga in dina hörlurar – lägg dig eller sätt dig ned bekvämt – och lyssna.

 

Stor kram på er/Liv