Att manifestera regn

De senaste dagarna har många av er tagit upp oro för torkan som just nu råder i Sverige och undrat hur vi kan manifestera mer regn. Enligt de läror jag går efter finns det effektiva sätt att manifestera väder på – och i dagens inlägg tänkte jag berätta om min manifestering av regn där jag bor. Välkomna!

I flera dagar har jag suttit och mediterat och visualiserat hur det ösregnar över platsen där jag bor, eftersom det varit otroligt torrt under en längre tid. Jag använde en teknik från Neville Goddard (hör inspelningen här) som går ut på att visualisera och känna med alla våra sinnen hur det vi önskar sker. Jag satt i meditation två gånger om dagen och visualiserade att jag såg och hörde regnet, kände regnet på min hud och smaken av regn på tungan. Att visualisera genom att använda alla sinnen, är även det mest effektiva sättet att be på enligt exempelvis Greg Branden (hör hans inspelning om att be om regn här eller se videon längst ned i inlägget).

Så där höll jag på i ungefär 10 minuter åt gången två gånger om dagen dag ut och dag in, men utan resultat – inget regn. Igår kväll bad jag så till alla Ärkeänglar jag kom på + Jesus (bäst att kalla in det tunga artilleriet tänkte jag) och bad om regn för alla torra områden i Sverige, men det jag visualiserade för egen del var främst vår trädgård… Imorse fanns ändå inte det minsta moln i sikte och det var så torrt i trädgården att jag klockan 06.30 stod och vattnade hela gräsmattan, äppelträdet, plommonträdet, krusbärsbuskarna och Gud och hans mosters alla blommor, pallkragar med tomater och alla andra övriga växter, buskar och små träd av okänd sort. Detta tog i sin helhet två timmar.

När jag var klar med allt vattnande och hade rullat in den enorma jättelånga vattenslangen i källaren, så bestämde jag mig för att ta en promenad. Jag jobbade en stund först, drack en grön smoothie och funderade över vilken rutt jag skulle ta. När jag väl kom ut på min promenad så bestämde jag mig för att inte ta min tvåtimmars-tur som jag ibland brukar göra utan endast den som tar 30 min.

Jag hann inte gå mer än tio minuter in i skogen innan ösregnet bröt lös! Jättelika mörkblå moln tornade upp sig från ingenstans, strax efter mullrade himlen av åska, blixtar slog ned hit och dit och ett så kraftigt regn föll ikring mig och på mig, att jag lika gärna kunde ha BADAT på stigen om jag hade velat!

När jag i mina meditationer kring regn visualiserade att jag kände regnet mot huden, så tänkte jag mig in i hur jag kände regnet smattra mot mina axlar. Jag ville ju inte bara ha lite duggregn, utan tänkte att det var bäst att ta i ordentligt i visualiseringen. Så blev det också – hela jag belv totalt indrängt i vatten och jag kände absolut regnet smattra mot axlarna – eftersom jag endast hade en sport-bh och shorts på mig. Jag tänkte ju även mig in i hur jag kände smaken av regnet mot tungan. Ja, så blev det också… För när regnet startade ställde jag mig under ett träd, men upptäckte att jag skrämde en hare som också hade tagit skydd där – och kände att det liksom var harens plats och inte min, så jag skyndade vidare till ett annat träd som inte alls skyddade lika bra.

När jag stått där och skrattat åt situationen ett tag (och skrattat åt mig själv för att jag tydligen visualiserat in mig själv mitt i regnet) – insåg jag plötsligt att jag glömt att stänga mina fönster innan jag gick hemifrån. De stod bara lite på glänt för vädring när jag gick, men det regnar ändå alltid in när jag har dem öppna, även om glipan är liten. Så jag bad återigen till några Ärkeänglar och bad om att det inte skulle regna in i min lägenhet – och tackade samtidigt för regnet. Men eftersom jag ändå inte riktigt litade på att det inte skulle regna in, beslutade jag mig för att kryssa mellan träden och ta mig hem.

Det regnade så mycket att det kändes som om jag SIMMADE  hem genom regnet! Regnet kom in i min mun hela tiden, in i näsan och massor av regn kom i ögonen (tills det faktiskt sved riktigt ordentligt). Jag hade behövt simglasögon! Jag kunde nästan inte se någonting för allt regn och fick hela tiden munnen full av vatten medan jag sprang hem och plumsade i olika små bäckar som bildats på stigarna, på gatan och på gräsmattorna. När jag kom hem var allt jag hade på mig så bött att det verkade som om jag badat med kläderna på och skorna var som två båtar med vatten i. Men det hade inte regnat in genom mina fönster, inte en enda droppe…

Det jag lärt mig av detta är att när vi vill manifestera något så behöver vi fundera över vilka konsekvenser våra visualiseringar får. Jag hade exempelvis inte kunnat känna regnet på huden eller på tungan om jag varit inomhus, min visualisering krävde att jag var mitt i regnet och utomhus. En torrare upplevelse hade jag kanske fått om jag visualiserat att jag SETT regnet från mitt fönster – inte känt det på huden. 🙂

Nåja, så kan det gå! Ha en fin fortsatt solig (eller regnig) dag, så hörs vi snart! <3

Länkarna i detta inlägg:

Stor kram, Liv