Råd från andra

Ett av de största problemen som människor i stormiga själsliga relationer tycks uppleva är ensamhet. När en person exempelvis möter sin tvillingflamma eller är i en stormig karmisk relation, så är det vanligt att såväl familj som vänner fördömer relationen, på ett sätt som kan vara mycket destruktivt för oss och för själva relationen. Även själsfränder i mindre stormiga relationer kan stöta på motstånd från vänner, familj och rådgivare av olika slag, som av olika anledningar inte förstår relationen.

Vi behöver naturligtvis ibland vädra vad vi går igenom med någon – men att prata med vänner eller rådgivare som inte själva gått igenom en tvillingflammorelation, mött sin själsfrände eller genomlevt en karmisk relation, kan enligt exempelvis Sonja Evans (se Connecting to Your (and your Twin Flames) Angels to Transform Your Twin Flame Union nedan) förpesta vår relation och riskera att förgöra relationens möjligheter. Många av oss har vänner vars åsikter betyder allt för oss, men om dessa personer inte är andligt vakna eller själva har varit med om liknande situationer, kan de ha väldigt svårt att se på vår relation och våra val från ett högre perspektiv.

Vänner, ljusarbetare, terapeuter eller andliga vägledare som inte själva är tvillingflammor, kan oftast inte alls förstå tvillingflammors problematik. Oftast är det som att jämföra en person som exempelvis varit i Afrika, fött barn, varit flykting, blivit torterad eller mist sin familj  – med någon som inte varit med om dessa upplevelser. Den som inte själv varit i en viss extrem situation kan oftast inte alls förstå den andres upplevelse.

Vi kan absolut till viss del tänka oss in i hur det skulle vara att genomleva olika situationer – men har vi inte varit där ska vi enligt min mening vara väldigt försiktiga med att uttala oss.

De som inte förstår din situaton eller själsliga relation kan istället för att stötta, projicera sina fördomar, egenintresse, åsikter, rädslor eller egna upplevelser av relationer på din relation och göra MYCKET mer skada än gott för relationen. Tvillingflammor kan nästan aldrig läsas i tarotkort av någon som inte förstår vad det är de ser. Relationen ser ofta destruktiv eller märklig ut, eftersom tvillingarna polariserar och projicerar på varandra och ofta under många år avslutar och påbörjar kontakten om och om igen, innan energin mellan dem lugnar ned sig.

Någon som inte är en tvillingflamma, men som gör en läggning för en tvillingflamma och försöker tyda läggningen endast efter stjärntecken eller en ren tolkning av korten efter sina erfarenheter, som inte inkluderar att de själva varit i situationen, kan i värsta fall ge tvillingflamman en usel läggning som skadar och fördröjer union och harmonisering.

Negativa uttalanden om vår relation, oförståelse och negativ energi mot vår relation kan fästa sig vid den energi som finns i vår själsliga relation och på så sätt dränera energin mellan vår själsliga partner och oss. Faran ligger även i att vi kan börja tvivla på oss själva och våra känslor i relationen, så till den grad att vi lämnar relationen utan att vi egentligen gjort ett eget val.

Det bästa rådet jag personligen kan ge, är att vända sig inåt och använda sitt eget navigeringssystem som vi har i form av våra känslor. Finn tvillingflammor att vägleda dig om du är en tvillingflamma – och om du känner att hjärtat sjunker när någon pratar om dig eller din tvilling – gå därifrån eller lägg på luren om ni pratar i telefon. Tvillingflammor har nog att bearbeta ändå.

Jag och många med mig har upplevt att energin i vår tvillingflammorelation vänt först när vi börjat lyssna inåt i oss själva – och därigenom i princip slutat lyssna på andra. Alla behöver någon att prata med ibland, det som dock är viktigt att tänka på när vi väljer vem vi pratar med om vår relation, är att den vi väljer på något sätt förstår vår situation eller annars endast är frågande och speglande, dvs att personen som lyssnar inte har något egeninresse i vilka val vi gör utan endast vill stötta, oavsett utkomst.

Avslutningsvis kände jag att de var på plats med några peppande videos.

Gabrielle Bernstein berättar om hur vi kan höra våra egna guider bättre:

Inspirerande tankar från munken Jay Shetty, om hur vi kan lyssna inåt:

Hur andras åsikter kan skada vår relation, från 10 of Cups Ministries:

En ny peppande video från de amerikanska tvillingflammo-paret Jill och Remi, Twin Flame Healers:

Stor kram, Liv

Om du vill ha vägledning av mig, finns jag på Tarotguiderna som vägledare 98#, se min profil här.

Ha en fortsatt fin vecka!