Vad vi projicerar mot andra

Förklaringen till varför andra beter sig som de gör mot oss, står många gånger att finna i vad vi projicerar mot dem. Något som kan vara bra att fundera över är om rollerna vore omvända. Om den person du funderar över tänkte, kände och talade om dig såsom du gör om dem, hur skulle du då reagera?

Eftersom jag redan gjort en del inlägg kring projektioner, har jag gjort dagens inlägg som en liten påminnelse till oss alla. Jag har därför klippt in en liten vlogg från Agnes Vivarelli, som anknyter till mitt tidigare inlägg “Att programmera vatten.” Jag har även inkluderat Dr. Emotos video som Agnes refererar till nedan.

Titta på dessa små videos och fundera över vad det är du projicerar mot andra. Om någon tänkte och kände om dig som du gör om dem, skulle du vilja vara nära den personen eller skulle du avlägsna dig? Food for thought… Stor kram, Liv

Den video som Agnes vill att vi tittar på är denna, från Dr. Emoto.

Den meditation som Agnes nämner finner ni här nedan. Fler meditationer för självkärlek finns i mitt tidigare inlägg “Självkärlek botar allt.”

Stor kram, Liv

Om du vill ha vägledning av mig, finns jag på Tarotguiderna som vägledare 98#, se min profil här.

Ha en fortsatt fin vecka!